Bakgrunn

Med falkeblikk over det digitale landskapet

Falk Media ble grunnlagt i 2019 av Kristian Thomassen. Målet var å etablere et byrå som kunne spesialisere seg på synlighet i det digitale økosystem, der flere digitale medier spiller forskjellige roller - og der de sammen skaper suksess for bedrifter.

Navnet Falk kommer fra fuglen, og er absolutt ikke tilfeldig. Enkelte falke-arter ser 2,6 ganger bedre enn et menneske og beveger seg i over 300km/t når de stuper nedover etter et bytte. Uttrykket "falkeblikk" gir mening på grunn av et ekstremt godt syn, og hastigheten gjør fuglen til verdens raskeste rovdyr.

Skal vi trekke paralleller til den digitale verden, er det nettopp falken sine egenskaper vi ønsker å inneha. Målet er at Falk Media skal ha et falkeblikk over det digitale landskapet, og når det er nødvendig skal vi agere raskt og agilt for å oppnå resultater for kundene våre. Den digitale verden er i kontinuerlig utvikling, og instinktivt raske tilpasninger er en nødvendighet for å henge med.

2

Misjon

Det er kun ett mål som står foran oss, og det er at du skal få en bedre synlighet i digitale flater slik at du oppnår økt omsetning. At du når din visjon, er vår misjon.

Markedsføring fører ikke til salg, men til et valg om å kjøpe.

 

Gjennom strategisk markedsføring jobber vi hardt for at din bedrift får så gode resultater som mulig gjennom riktig synlighet i digitale flater.

Hvem er vi?

Falk Media Team

Kristian01-1-1

Kristian L. Thomassen

Seniorrådgiver
Kristina01-1-1

Kristina Hoel

Prosjektleder
JanEric02-1-1

Jan Eric Heiseldal

Rådgiver
Marte02-1

Marte Lohne

Daglig leder
Tonje01-1-1

Tonje Vestøl

Digital markedsfører