Nettsider som gjør en jobb

Websider har en viktigere rolle enn å kun se bra ut. I tillegg til å representere merkevaren til din bedrift skal de nemlig utføre en jobb; gi informasjon, sanke inn leads og/eller oppfordre til handling. 

Hvordan det fungerer

Hva får du?

Vi bygger en velfungerende nettside som legger til rette for fremtidig markedsføring. Inkludert i prisen er tagging i GTM (Google Tag Manager) for å enkelt koble på piksler og script fra dine annonseplattformer (f.eks. Facebook eller LinkedIn).

HubSpot inkluderer et CRM-system som hjelper deg med å sanke og sortere leads, og de gir deg gode analysemuligheter. Du kan også benytte deg av gratis epostmarkedsføring gjennom verktøyet.

Du velger selv hvilken tekst vi bruker på websiden, og kan også velge om du ønsker å bruke egne bilder eller stockfoto fra Shutterstock.

Du får eierskap til egen webside som du selv kan drifte dersom du ikke ønsker å gjøre deg avhengig av et byrå i tiden etter ferdigstilling.

Website designer working digital tablet and computer laptop with smart phone and graphics design diagram on wooden desk as concept-1

Tjenester

Nettsider tilpasset ditt behov

Basic

Enkel nettside med grunnleggende funksjonalitet. Inkluderer 3 sider, f.eks. forside, tjenester og kontakt oss.

20.000 kr fastpris

Standard

Nettside med 5 sider inkludert blogg. F.eks. forside, om oss, tjenester, kontakt oss og blogg.

35.000 kr fastpris

Enterprise

Skreddersydde nettsider + markedsføringspakke med rådgivning, annonsering og rapportering.

Pris etter avtale

Priser inkluderer teknisk oppsett av nettside. Hosting hos HubSpot prises fra $23/per mnd (pris pr. januar 2023).

Hør fra referansene våre:

"Falk Media hjalp oss med ny webside og strategi for inbound markedsføring, der fokus var leads og konvertering av nye potensielle kunder. Vi er strålende fornøyde med jobben, og kan absolutt anbefale teamet til andre." Daniel Marinas, Storform
2022-12-05_11-43-09
2

Ønsker du å vite mer?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale