Digital markedsføring av din nettbutikk, med falkeblikk over det digitale landskapet.

Fokus på målgruppen

Markedsføring på målgruppens premisser

Digital markedsføring handler om mer enn funnel-hacking og kortsiktig omsetning. Det handler om merkvarebygging og markedsføring i kombinasjon med salg. Det ene spiller det andre opp.

Lenge har Facebook og Google vært basene for digital markedsføring, og det er vel og bra. I tillegg har vi de senere årene har vi også fått andre plattformer, som skaper vel så bra konvertering som de tradisjonelle flatene.

Plattformer som Pinterest, LinkedIn, Snapchat, TikTok og Reddit er gjerne undervurderte, og har alle de samme full-funnel-mulighetene. De treffer bare kundene i en annen modus - og ofte på en god måte. Det er lurt å utnytte.

Å sette det hele opp i et digitalt økosystem, for å sikre en totalitet som viser dine produkter på målgruppens premisser, gjør at du har større sjanse for å få mer igjen for pengene. En bedre ROAS, med andre ord.

Vi liker å jobbe med en kombinasjon av tradisjonelle og utradisjonelle medier, der alle spiller sin rolle i et større perspektiv.

20200629_8017072liten

1200x1200bb

Podcast om digital markedsføring

En helt egen podcast for markedsføring og kommunikasjon i digitale flater. Her deles tips og triks omkring digital markedsføring, spesielt i sosiale medier. Programleder deler av sin kunnskap, og vil tidvis ha med relevante gjester som kan komme med sine erfaringer og tips.

 

 

Abonnér gratis på podcast og nyhetsbrev