Smart prosjektstyring

Legg til rette for teamarbeid, planlegging og prosjektstyring 

 

Om monday.com

monday.com er et fleksibelt arbeidsoperativsystem der team planlegger, kjører og sporer prosjekter, prosesser og daglig arbeid på en enkel måte.

1. Arbeidsoperativsystem

Styrk organisasjonen din til å planlegge, kjøre og spore prosjekter, prosesser og hverdagsarbeid, alt på én brukervennlig plattform. Velg blant dusinvis av byggeklosser for å forme workflowsene dine på få minutter og koble sammen teamene dine, selv langveisfra.

Remote

2. Samarbeid

Strukturer samarbeid på tvers av team, avdelinger og lokasjoner. Effektiviser prosjektstyringen med intuitivt verktøy som enkelt lar teammedlemmene samarbeide, styre og spore arbeid.

3. Integrasjoner

Integrer sømløst med verktøyene du allerede bruker. Bring all data inn i én plattform. Med over 50 integrasjoner kan du sentralisere alle verktøyene til teamet ditt på ett tilgjengelig sted

Integrations.

4. Automatiser workflows

Legg til kodefri automatisering på tavlene dine. Minimer sjansene for menneskelige feil og fokuser på det arbeidet som utgjør en forskjell.

ezgif.com-gif-maker

5. Sikkerhet

Sikkerheten til våre kunders data er vår høyeste prioritet. monday.com er bygget med strenge sikkerhetstiltak og protokoller for å sikre dataene dine i samsvar med ISO/IEC 27001 og ISO/IEC 27018 standarder. monday.com utfører proaktivt årlige sikkerhetsrevisjoner og vurderinger for å sikre at sikkerhetsstandardene aldri blir kompromittert, inkludert penetrasjonstester og et administrert bug bounty-program.

Security

Kontakt oss for å lære mer om hvordan monday.com kan støtte din bedrift, eller prøv gratis i 14 dager.