falcon_looking_down_on_real_estate3

Digital markedsføring av eiendomsprosjektet gjennom hele kundereisen

Skreddersydd markedsføring med utgangspunkt i et eget CRM-system fra HubSpot. Spesialtilpassede budskap og egendefinert oppfølging, basert på hvor i kjøpsprosessen den potensielle kunden befinner seg.

Fokus på kvalitet

Interessenter med kvalitet er nødvendig for å sikre salg

Eiendomsprosjekter gjennomføres med mange baller i lufta, og det er flere parter som er involvert. Utbyggere, meglere, byrå, arkitekter, freelancere, m.fl.

Man kan ofte oppleve at markedsføringen skaffer mange interessenter, men det er ikke alltid at relevansen er like stor.

Falk Media jobber med CRM-basert inbound markedsføring for å sikre høyere kvalitet i interessenter som melder seg, og vårt mål er at meglere får en ringeliste som inneholder faktiske interessenter. Vi fokuserer på å optimalisere målgruppen på best mulig måte, gjennom strategisk tilnærming i flere digitale flater - og gjennom hele kundereisen.

6

Gratis sjekkliste for inbound!

Behov for en landingsside?

Vi hjelper deg med å sanke leads

En landingsside for et eiendomsprosjekt gir prospekter informasjonen de ønsker og konverterer dem til leads. Den er et mektig markedsføringsverktøy som kommuniserer verdiforslaget på en effektiv måte og er dessuten svært nyttig for måling og sporing av interessenter. 

En enkel webside kan bestilles gjennom Falk Media.

Website designer working digital tablet and computer laptop with smart phone and graphics design diagram on wooden desk as concept-1
Falk Media - HubSpot Gold Partner

Inbound markedsføring med HubSpot

Jobb strategisk gjennom hele kundereisen for å skaffe interessenter med høyere kvalitet

Som HubSpot-partner og reseller, kan vi tilby kraftige og gode verktøy som hjelper din bedrift med strategisk markedsføring gjennom hele kundereisen. I tillegg til god oversikt og kontroll på markedsføringen, får du og ditt team et enkelt dashboard å forholde dere til - og kundelister som er segmentert etter adferd og kjøpsvilje.

Fordeler med HubSpot som styringsverktøy:

  • CRM-system med full oversikt over interessenter
  • Styring av annonser og målgrupper
  • Samlede rapporter på websidetrafikk, kampanjeresultater, interessent-lister, e-postutsendelser, m.m.
  • Personlig tilpassede landingssider til bruk i kampanjer
  • E-postutsendelser, både automatisert og manuelt
  • Maler for e-post
  • +++ Mye mer!

Hør fra referansene våre:

"Falk Media hjalp oss med ny webside og strategi for inbound markedsføring, der fokus var leads og konvertering av nye potensielle kunder. Vi er strålende fornøyde med jobben, og kan absolutt anbefale teamet til andre." Daniel Marinas, Storform
2022-12-05_11-43-09