Digital markedsføring av din bedrift, med falkeblikk over det digitale landskapet.

Fokus på målgruppen

Inbound markedsføring for B2B

Det handler om mer enn bare møtebooking og salg når det kommer til B2B. Det vet vi, siden vi er i samme situasjon selv. Det er ofte snakk om lengre prosesser, men desto større vinning når man kommer til mål.

Selv om Falk Media bare har eksistert siden 2019, har vi lang erfaring med B2B.

Som HubSpot-partner og reseller sitter vi på et godt verktøy som hjelper med full kontroll på markedsføringen gjennom hele prosessen - og på kundens premisser.

For å sikre best mulig kvalitet, starter vi alltid et samarbeid med en kort (likevel lærerik) workshop. På denne måten får vi skikkelig innblikk i hvilken tone of voice som gjelder for bedriften. Vi er også med på å forme dette, slik at det passer til dagens digitale flater som sosiale medier og søkemotorer.

Deretter setter vi i gang med teknisk oppsett, som igjen går over i kontinuerlig optimalisering og styring av annonsene. Vårt mål er at dine salgssamtaler er med relevante og faktisk potensielle kunder. Aller helst vil vi at de ringer til deg :)

God markedsføring fører ikke til salg, men til et valg om å kjøpe. Dette jobber vi for gjennom god strategi og verktøy som HubSpot.

20200629_8017072liten
Falk Media - HubSpot Gold Partner

Inbound markedsføring med HubSpot

Jobb strategisk gjennom hele kundereisen for å skaffe interessenter med høyere kvalitet

Som HubSpot-partner og reseller, kan vi tilby kraftige og gode verktøy som hjelper din bedrift med strategisk markedsføring gjennom hele kundereisen. I tillegg til god oversikt og kontroll på markedsføringen, får du og ditt team et enkelt dashboard å forholde dere til - og kundelister som er segmentert etter adferd og kjøpsvilje.

Fordeler med HubSpot som styringsverktøy:

  • CRM-system med full oversikt over leads
  • Styring av annonser og målgrupper
  • Samlede rapporter på websidetrafikk, kampanjeresultater, kundelister, e-postutsendelser, m.m.
  • Personlig tilpassede landingssider til bruk i kampanjer
  • E-postutsendelser, både automatisert og manuelt
  • Maler for e-post
  • +++ Mye mer!

1200x1200bb

Podcast om digital markedsføring

En helt egen podcast for markedsføring og kommunikasjon i digitale flater. Her deles tips og triks omkring digital markedsføring, spesielt i sosiale medier. Programleder deler av sin kunnskap, og vil tidvis ha med relevante gjester som kan komme med sine erfaringer og tips.

 

Abonnér gratis på podcast og nyhetsbrev